Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η λαϊκή βάση της Ν.Δ. να στηρίξει τον Καμμένο απέναντι στους προσκυνημένους!

Δικό μας σχόλιο: Είτε "δεξιός" είτε "αριστερός" αυτο-χαρακτηρίζεται κάποιος, τα στρατόπεδα έχουν φτιαχτεί και καθένας παίρνει θέση. Ή με την υποδούλωση της χώρας στις "Μεγάλες Δυνάμεις" και την μιζέρια που αυτή συνεπάγεται, ή με την ανοικοδόμηση μιας ελεύθερης, δημοκρατικής και σοσιαλιστικής Ελλάδας! Από δω και πέρα μετρούν όχι τα λόγια, αλλά οι πράξεις!


Καμμένος: Προτιμώ να με διαγράψει η Συγγρού, παρά να με φτύνουν


Την απόφασή του να μην υπερψηφίσει την κυβέρνηση Παπαδήμου, ανεξάρτητα από τις προγραμματικές δηλώσεις, επανέλαβε ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

Τόνισε ότι θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση ακόμη και αν διαγραφεί από τη ΝΔ και ισχυρίστηκε πως «η κυβέρνηση αυτή είναι μια κυβέρνηση η οποία ουσιαστικά γίνεται προκειμένου να επικυρώσει τη συμφωνία της 26ης - 27ης Οκτωβρίου. Εάν υπογραφεί και επικυρωθεί η συμφωνία της 26ης - 27ης Οκτωβρίου, τότε μπαίνει ως εγγύηση στα ομόλογα που θα αντικατασταθούν με το PSI η ελληνική κρατική περιουσία και η ελληνική ιδιωτική περιουσία».

Ο κ. Καμμένος συμπλήρωσε: «Εγώ δεν πρόκειται να ψηφίσω. Και στο απόσπασμα να με βάλουν, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω. Αντί να με διαγράψουν τα παιδιά μου και οι γενιές που έρχονται και να με φτύνει ο κόσμος στο δρόμο, ως προδότη της πατρίδος μου, προτιμώ να με διαγράψει η Συγγρού. Εάν θέλουν να με διαγράψουν, ας με διαγράψουν».

Επίθεση Χατζηγάκη σε διαφωνούντες βουλευτές της ΝΔ

 Σφοδρή επίθεση σε βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που εκφράζουν τη διαφωνία τους με τη συμμετοχή του κόμματος στο νέο κυβερνητικό σχήμα, υπό τον Λουκά Παπαδήμο, εξαπέλυσε ο Σωτήρης Χατζηγάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ, εισερχόμενος στη Βουλή για τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, εξέφρασε την αντίθεσή του σε «ορισμένα ακροδεξιά στοιχεία της ΝΔ», όπως είπε χαρακτηριστικά, «που με την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς, πάνε να αλλοιώσουν την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος».
Ο κ. Χατζηγάκης επεσήμανε πως το κόμμα είναι ευρωπαϊκό, εθνικό, αστικό και πολυκομματικό και φυσικά στους κόλπους του έχει και τα στελέχη της λαϊκής Δεξιάς και του μεσαίου χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου