Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Σε δύο διαφορετικές δημοσκοπήσεις την τελευταία εβδομάδα 5ο κόμμα το ΠΑΣΟΚ!

Κρατώντας πάντα τις απαραίτητες επιφυλάξεις, παραθέτουμε δύο δημοσκοπήσεις για τους εξής λόγους:
  • Τις στιγμές που ο διορισμένος Πρωθυπουργός της Ελλάδας Παπαδήμος είναι έτοιμος να υπογράψει το PSI, και μαζί με αυτό την παράδοση της χώρας στη διεθνή χρηματοπιστωτική μαφία, τα κόμματα που τον στηρίζουν εκφράζουν μόνο ένα 30% των πολιτών και αυτό σε δημοσκόπηση ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ!

  • Η καταβαράθρωση των κομμάτων (ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ν.Δ., ΛΑ.Ο.Σ., ΔΗ.ΣΥ. κτλ), που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο άσκησαν εξουσία στη χώρα μας, δείχνει ότι είναι ώριμες πια οι συνθήκες ώστε ο Ελληνικός Λαός να περάσει από την απλή διαμαρτυρία στο τιμόνι της χώρας ακολουθώντας μια τελείως διαφορετική πολιτική από αυτή που ασκήθηκε τα τελευταία χρόνια.
Υ.Γ. Δεν είμαστε αφελείς να θεωρούμε ότι η μετάβαση σε μια Πραγματική Δημοκρατία θα επιτραπεί να περάσει μέσα από ομαλές δημοκρατικές διαδικασίες... Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ο Ελληνικός Λαός να εκφράζεται και να δείχνει τη βούλησή του και μέσα από τις εκλογές! 

Και αυτό που φαίνεται να τους λέμε είναι "σηκωθείτε και φύγετε όσο είναι καιρός". Για να πάρουμε την απάντηση από την κ. Διαμαντοπούλου: "Μα γιατί δεν τρώτε παντεσπάνι;" 


Πηγή: VPRC για το περιοδικό "Επίκαιρα"


Πηγή: To The Point για την "ΕΤ3"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου