Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

To EΠAM ξεσήκωσε και τις γειτονιές του Περιστερίου (ΒΙΝΤΕΟ)


Mε μια εντυπωσιακή πορεία αντίστασης στην περιοχή Περιστέρι - Μπουρνάζι οι Επαμίτες του Περιστερίου και άλλων γειτονικών πυρήνων ξεσήκωσαν κυριολεκτικά τους κατοίκους από τα σπίτια τους και τη νεολαία από τις καφετέριες το Σάββατο 11/2.

Καλώντας τον κόσμο να κατέβει στο Σύνταγμα και με τα συνθήματα

" Μαζί, μαζί να φύγουν οι Ναζί " 
" Ούτε ΔΝΤ ούτε και ΕΕ, Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου Λαέ "
" Λαέ μπορείς, μην τους φοβηθείς. Εφτασε η ώρα της Ανατροπής " 

και άλλα επί τρείς ώρες στους δρόμους έδιωξαν με τον παλμό τους τον φόβο και την κατάθλιψη και έφεραν στις γειτονιές, που έχουν ρημάξει από τα χαράτσια και την ανεργία, την ΕΛΠΙΔΑ!

Η υποδοχή από τους κατοίκους ήταν άμεση και φιλική, πολλοί που γνωρίζουν ήδη για τις τακτικές αυτές δράσεις του ΕΠΑΜ έλεγαν " επι τέλους ήρθατε και σε εμάς ", τα παράθυρα άνοιγαν για να πάρουν τις προκηρύξεις - μοιράστηκαν πολλές χιλιάδες - νεολαίοι έβγαιναν από τα στέκια τους και ακολουθούσαν την πορεία.

Χαρακτηριστικό του ενθουσιασμού ήταν ότι οι αστυνομικοί που προηγούνταν για να ανοίξουν τον δρόμο κτύπαγαν τα χέρια τους με τον ρυθμό των συνθημάτων στο ταμπλώ του αυτοκινήτου τους... Κάτοικοι απ' όλα τα κόμματα και τις οργανώσεις της περιοχής πλησίασαν και ζήτησαν να ενημερωθούν για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΕΠΑΜ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2 
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου