Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Συγκλονίζει η μητέρα του 19χρονου: Τους πέταξαν στον γκρεμό σαν σκυλιά

Πηγή: news247.gr


Με κατασταλτικά η μητέρα του 19χρονου. Οργισμένη για τις διαρροές της ΕΛ.ΑΣ. Τι δηλώνει για το τροχαίο μετά την καταδίωξη (Vid)

Μη μπορώντας να διαχειριστεί το γεγονός πως ο γιος της νοσηλεύεται στην εντατική και δίνει μάχη για τη ζωή του, η μητέρα του 19χρονου Σπύρου έχει ζητήσει να βρίσκεται υπό την επήρεια κατασταλτικών.

Μιλώντας σε εκπομπή του ράδιο Κρήτη εμφανίστηκε οργισμένη για τις πληροφορίες που διαρρέουν αναφορικά με την υπόθεση.

"Το παιδί μου παλεύει για τη ζωή του και εκείνοι έχουν το θράσσος να λένε ότι έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το μηχανάκι και ότι είχε κλέψει.

Δίνει τη δική του μάχη και αυτοί λένε τέτοια πράγματα. Ας πάνε να πιάσουν τους εγκληματίες και όχι να τα βάζουν με 15χρονα και 18χρονα", σημείωσε.

"Το παιδί μου και το άλλο παιδί χαροπαλεύουν. Τους πέταξαν στον γκρεμό λες και ήταν σκυλιά. Και οι χειρότεροι εγκληματίες να ήταν δεν άξιζαν αυτή την τύχη" συμπληρώνει, όπως αναφέρει το prismanews.gr, η μητέρα του 19χρονου νεαρού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μετά τη μοιραία καταδίωξη στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

"Μας ενημέρωσαν ότι τα παιδιά ήταν εν κινήσει και τους έκαναν σήμα οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Τα παιδιά δεν σταμάτησαν. Τους λόγους τους ξέρουν τα παιδιά.

Αλλά ό,τι και να ήταν, δεν ήταν εγκληματίες για να πάει το κωλόπαιδο από δίπλα και να τα ρίξει στον γκρεμό. Υπάρχει μαρτυρία από μία κυρία ότι είδε τον συνοδηγό της μηχανής την ώρα που έσπρωχνε τα παιδιά", ανέφερε.

"Βγήκαν, καβαλάνε μία μηχανή, την έχουν δει νόμος. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή το δικό μου παιδί και το άλλο παιδί το 15χρονο είναι στην εντατική και κινδυνεύουν. Εμένα θα μου το σώσει η αστυνομία αυτή τη στιγμή; Ας γίνει κάτι περαιτέρω και θα δεις τι έχει να γίνει μετά.

Αυτή τη στιγμή είναι μέσα, έχει αναλάβει ο δικηγόρος μας την υπόθεση και θα δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν καλά τα παιδιά και το ένα και το άλλο και από εκεί και ύστερα ξέρουμε εμείς τι θα κάνουμε", υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου