Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ



Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την πρώτη Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, που έγινε στις 21 Απριλίου του 1963, καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Ε.ΠΑ.Μ., όλους τους δημοκράτες και πατριώτες αγωνιστές να συμμετάσχουν στην Πορεία που οργανώνει το Ίδρυμα Γρηγόρη Λαμπράκη, την Κυριακή 21η Απριλίου 2013 και ώρα 9 π. μ.

Η πορεία θα ακολουθήσει την ίδια διαδρομή που έκανε ο Γρηγόρης Λαμπράκης από τον Τύμβο του Μαραθώνα μέχρι την διασταύρωση της Ραφήνας, σημείο όπου τον σταμάτησε τότε η αστυνομία. Ο γιος του Γρ. Λαμπράκη, μαζί με τον τραγουδιστή Βασίλη Λέκκα, που θα πρωτοστατήσουν, θα συνεχίσουν την πορεία τους μέχρι το Α΄ Νεκροταφείο, όπου θα αποτίσουν φόρο τιμής στον τάφο του αγωνιστή. Θα τους συνοδεύσουν μέλη και φίλοι του Ε.ΠΑ.Μ. μαζί με όποιον ακόμη έχει την καρδιά να ακολουθήσει την πορεία έως το τέλος.

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τα μέλη και τους φίλους των πυρήνων Μεσογείων, να παρευρίσκονται στον Τύμβο στις 9 το πρωί και να περπατήσουν μέχρι την Ραφήνα όπου θα ενωθούν με άλλους συναγωνιστές.

Τα μέλη και οι φίλοι του Βόρειου Τομέα καλούνται να βρίσκονται στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Τα μέλη και οι φίλοι του Κεντρικού Τομέα καλούνται να βρίσκονται στο Χίλτον στις 15.00 το απόγευμα.

Τα μέλη και οι φίλοι των άλλων Τομέων μπορούν να έλθουν όπου εξυπηρετούνται καλύτερα.

Τέλος, όλοι οι συμμετέχοντες θα ενωθούμε για να καταλήξουμε στο Α΄ Νεκροταφείο.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

Η Πολιτική Γραμματεία και το Οργανωτικό Γραφείο του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου