Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - 29/5/13


Σήμερα, Τετάρτη 29-5-13, δικαζόταν στα δικαστήρια Ευελπίδων, ο συναγωνιστής Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω και   11 κάτοικοι των Αφιδνών, από τους μεγαλοεργολάβους της Νέας Οδού ΑΕ, με προσχηματικές κατηγορίες.

Η δίκη πήρε αναβολή, λόγω παρελεύσεως ωραρίου, και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014.

Εμείς ως Κίνημα Δε Πληρώνω, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους συναγωνιστές για το σημερινό βροντερό τους παρών στα δικαστήρια της Ευελπίδων!

Ήταν μία επίδειξη δύναμης, οργάνωσης και αλληλεγγύης, προς ένα καθεστώς που ο μόνος τρόπος που του έχει μείνει να κυβερνά, είναι η καταστολή και η ποινικοποίηση των αγώνων!

Ξέρουν πολύ καλά πλέον, ότι το Κίνημα Δεν Πληρώνω, δεν εκφοβίζεται με τέτοιου είδους πολιτικές δίκες φρονηματικού χαρακτήρα, αλλά συσπειρώνεται και αντεπιτίθεται!

Ευχαριστούμε πολύ τους δεκάδες αλληλέγγυους από άλλες οργανώσεις όπως το ΕΠΑΜ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα εργατικά σωματεία των ηρωικών εργαζόμενων στο Μετρό και στην Ελληνική Χαλυβουργία, των καθηγητών Ωδείων, του Νοσοκομείου Πατησίων αλλά και ανένταχτους πολίτες οι οποίοι συμμετείχαν.

Επίσης τους μοτοσυκλετιστές της ΛΕΜΟΤ και της ΜΟΤΟΕ.

Παρευρέθησαν ακόμη και συναγωνιστές από επαρχιακές πόλεις (Χαλκίδα, Βόλος κλπ) οι οποίοι ήρθαν αποκλειστικά για την δίκη.

Η ενότητά μας σίγουρα τους τρομοκρατεί και πρέπει να επιδεικνύεται με κάθε ευκαιρία και σε κάθε κοινωνική μάχη!

Οι αγωνιστές δε σκύβουν το κεφάλι!

Οργανωνόμαστε μέχρι την τελική νίκη!

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου