Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η Σάμος στην πρωτοπορία του Αγώνα....



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με επιτυχία συνεχίζεται σήμερα Κυριακή 24 Νοέμβρη 2013 η περιοδεία στη Σάμο κλιμακίου της Πολιτικής Γραμματείας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου με επικε-φαλής τον Γενικό Γραμματέα σ. Δημήτρη Καζάκη και τους σ. Γιώργο Γεωργή και Όθωνα Κουμαρέλλα.

Χθες Σάββατο έγινε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη προγραμματισμένη ομιλία – συζήτηση στο Δημαρχιακό μέγαρο του Καρλοβασίου, όπου αναλύθηκαν διεξοδικά οι τρέχουσες πολιτικοοικονομικές εξελίξεις και οι καταστροφικές προοπτικές που αυτές έχουν δημιουργήσει για την χώρα και τον ελληνικό λαό. Επίσης, αναλύθηκε διεξοδικά η προγραμματική πρόταση του Ε.Πα.Μ.. Η εκδήλωση κράτησε πέραν των τριών ωρών με συμμετοχή στη συζήτηση πολλών από το ακροατήριο. Αξιοσημείωτο υπήρξε το γεγονός της συμμετοχής πολλών μελών της φοιτητικής κοινότητας και του επιστημονικού προσωπικού του εκεί Πανεπιστημίου.

Ο γόνιμος αυτός διάλογος που αναπτύχθηκε βοήθησε στην πλατιά κατανόηση, ότι η πορεία που ακολουθούμε δεν είναι μονόδρομος και ότι υπάρχει η δυνατότητα ανατροπής της, αν όλοι εμείς ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να διεκδικήσουμε την Εθνική μας Κυριαρχία, να αποκαταστήσουμε τη Δημοκρατία και να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα όπου ζούμε κι όπου θέλουμε να ζήσουν και τα παιδιά μας.

Σήμερα Κυριακή στις 6:00’ μ.μ. θα ακολουθήσει αντίστοιχη μεγάλη εκδήλωση του Ε.Πα.Μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο στο Βαθύ, πρωτεύουσα της Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου