Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Χάνει το δήμο Αριστοτέλη ο Πάχτας, νίκη για το κίνημα αντίστασης στις Σκουριές


Ένα από τα ντέρμπι του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν αυτό στο δήμο Αριστοτέλη, ανάμεσα στο συνδυασμό του απερχόμενου δημάρχου Χρήστου Πάχτα και σε αυτόν του Γιάννη Μίχου, που υποστηρίζεται από το κίνημα αντίστασης των πολιτών στις Σκουριές.

Αν και τα πρώτα αποτελέσματα έδειχναν νίκη του Χρήστου Πάχτα, με ολοκληρωμένη την καταμέτρηση σε 44 από τα 45 εκλογικά τμήματα, ο Γιάννης Μίχος συγκεντρώνει ποσοστό 51,38% και εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή, ενώ ο Χρήστος Πάχτας διατηρεί ποσοστό 46,74%, με τη διαφορά στις ψήφους να ξεπερνά τις 700.


Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χρήστος Πάχτας είχε προειδοποιήσει προεκλογικά πως αν επικρατήσει το «κακό σενάριο», δηλαδή χάσει τις εκλογές, την επόμενη μέρα «θα υπάρχουν 3.000 άτομα στις Σκουριές, θα  έρθουν όλοι οι αναρχικοί, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ από όλη την Ελλάδα με τους βουλευτές τους, ίσως και κάποιοι άλλοι. Θα γίνει καμία επένδυση στις Σκουριές με 3.000 άτομα και με 50 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ευρωβουλευτές; Σαφώς και όχι. Και η επόμενη κίνηση ξέρετε ποια είναι;. Ίσως οι εργαζόμενοι κάψουν κάποιο χωριό και θα έχουμε ανθρώπινα θύματα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου