Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Το ΕΠΑΜ για το υποτιθέμενο "Σχέδιο Β'" του Βαρουφάκη



undefinedΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην ίδια λογική με την οποία σταδιοδρόμησε ο κ. Βαρουφάκης κατά τους πέντε περίπου μήνες υπουργίας του, δηλαδή την λογική του life style εντυπωσιασμού και των εκμυστηρεύσεων - διαρροών, συνεχίζει και σήμερα. Μόνο που τώρα αφήνει έκθετο το κυβερνών κόμμα ενώ παράλληλα το σύστημα των ΜΜΕ βρήκε μια νέα σαπουνόπερα αποπροσανατολισμού του λαού από τα πραγματικά του προβλήματα.

Πίσω από τις γραμμές των πηχυαίων τίτλων, και τις κραυγές των φερέφωνων της τηλεπροπαγάνδας, κρύβεται η σαπίλα και η δυσωδία του κοινοβουλευτικού μας συστήματος. Άνθρωποι οργανωμένων ληστρικών και μαφιόζικου τύπου εταιρειών, έχουν καταλάβει τον μηχανισμό του κράτους, πιστοποιημένοι από το ευρωιερατείο και τους υπερεθνικούς εξουσιαστές.

Το Ε.Πα.Μ. έχει προειδοποιήσει τον λαό για τις καταστροφικές συνέπειες της παραμονής μας στην ΕΕ και την Ευρωζώνη.

Η φαρσοκωμωδία του δήθεν σχεδίου Β’ της κυβέρνησης Τσίπρα και η προσπάθεια διαστροφής της πραγματικής λύσης εξόδου από την ΕΕ και τη Ευρωζώνη μέσα από τέτοιου τύπου στημένες «διαρροές», δεν αποσκοπεί σε τίποτα άλλο παρά μόνο να αποσπάσει την προσοχή του λαού από τις τραγικές συμβάσεις και μνημόνια υποτέλειας και να προετοιμάσει το έδαφος για το διπλό νόμισμα το οποίο θα βαφτίσουν πανηγυρικά εθνικό!

Το Ε.Πα.Μ. για μία ακόμη φορά προειδοποιεί τον Ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει εθνικό νόμισμα χωρίς εθνική ανεξαρτησία.

Όσο είμαστε μέσα στο πλαίσιο της ευρωζώνης και της Ευρωκατοχής, τόσο το σάπιο σύστημα θα δηλητηριάζει τον λαό και θα τον οδηγεί στον αφανισμό του.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό μέτωπο δεν πτοείτε από την τρομοκρατία και τις μεθοδεύσεις των μνημονιακών υπαλλήλων του κοινοβουλίου.

Ο αγώνας είναι εθνικοαπελευθερωτικός και θα τον συνεχίσουμε μέχρι να δούμε την πατρίδα μας ελεύθερη και Δημοκρατική.

Εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική δικαιοσύνη

Αθήνα 27/07/2015.
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου